Står du for at arrangere firmaets udflugt, så tag endelig fat i Bellinge Turistfart for en aftale om firmakørsel. Det kan f.eks. være til og fra teatret, restauranten, museet eller noget helt andet. 

Vi holder til på Fyn, hvor vi har kørt for mange firmaer i bl.a. Odense, Svendborg, Middelfart og trekantsområdet. Men vi tilbyder professionel firmakørsel i hele landet. Vi sørger for, at I når frem til tiden, og at I bliver afhentet, når arrangementet er slut.

Kontakt os

God service kendetegner vores chauffører

Alle vores dygtige og erfarne chauffører, sætter en ære i at give jer den bedste firmakørsel. Derfor kan I altid regne med den bedste service under hele turen.

Uanset om det er ud og hjem samme dag, eller om I skal have en overnatning, garanterer vi rettidig og sikker firmakørsel.

Vores tjenester

Vi forstår, at forskellige virksomheder har forskellige behov, når det kommer til transport. Derfor tilbyder vi en bred vifte af transporttjenester, der kan tilpasses dine specifikke krav. Her er et par eksempler på vores tjenester:

  • Transport til og fra lufthavnen: Vi kan transportere dig og dit team til og fra lufthavnen i vores komfortable køretøjer.
  • Møde- og eventtransport: Vi kan sørge for transport til dine vigtige møder og events. Vi er fleksible og kan tilpasse os til dine tidsplaner og behov.
  • Kørsel til kundebesøg: Vi kan sørge for transport til dine kundebesøg og sikre, at du og dit team ankommer i tide og veltilfredse.
  • Transport til messer og udstillinger: Vi kan arrangere transport til messer og udstillinger, og vi kan endda hjælpe med opbevaring og levering af dit udstyr.
  • Kørsel til arrangementer og udflugt: Vi kan stå for kørsel fra alt til museet, teatret, koncerter eller noget helt fjerde.

Vores ekspertise i firmakørsel betyder, at vi kan hjælpe dig med alle dine transportbehov og sikre, at du og dit team ankommer til din destination i tide, hvad end det er udflugts eller arbejdsorienteret.

Få et uforpligtende tilbud på firmakørsel

Vi ved hvor vigtigt pålidelig transport er. Derfor bestræber vi os som busselskab, på at være en professionel samarbejdspartner.

Så hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for en bus til firmakørsel, skal du ikke tøve med at kontakte os for mere information.

Ring til os allerede idag på telefon 65 96 10 61, eller skriv til e-mail info@bellingeturistfart.dk

Vi ser frem til at køre med jer.