Står du for at arrangere firmaet udflugt, så tag endelig fat i Bellinge Turistfart for en aftale om firmakørsel. Det kan f.eks. være til og fra teatret, restauranten, museet eller noget helt andet. 

Vi holder til på Fyn, hvor vi har kørt for mange firmaet i bl.a. Odense, Svendborg og Middelfart. Men vi tilbyder professionel firmakørsel i hele landet. Vi sørger for, at I når frem til tiden, og at I bliver afhentet, når arrangementet er slut.

God service kendetegner vores chauffører

Alle vores dygtige og erfarne chauffører sætter en ære i at give jer den bedste firmakørsel – derfor kan I altid regne med den bedste service under hele turen.

Uanset om det er ud og hjem samme dag, eller om I skal have en overnatning, garanterer vi rettidig og sikker firmakørsel.

Få et uforpligtende tilbud på firmakørsel

Vi ved hvor vigtigt pålidelig transport er. Derfor bestræber vi os som busselskab på at være en professionel samarbejdspartner. Så hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for en bus til firmakørsel, skal du ikke tøve med at kontakte os for mere information.

Ring til os allerede i dag på telefon 65 96 10 61 eller skriv til e-mail info@bellingeturistfart.dk. Vi ser frem til at køre med jer.