Bellinge Turistfart har mange års erfaring med foreningskørsel og busudlejning, i hvilken forbindelse vi har transporteret fodboldhold, håndboldhold og spejdere til og fra stævner og lejr. Vi har kørt på hele Fyn i mange år, især i og omkring Svenborg, Odense og Middelfart, men tilbyder leje af bus til kørsel i hele Danmark og udlandet.

Vi lægger vægt på sikker transport, hvilket blandt andet betyder, at vi aldrig går på kompromis med køre- og hviletidsbestemmelserne. Det gælder både chaufførens og passagerenes sikkerhed.

Leje af bus til både ind- og udlandskørsel

Vores ture med foreninger foregår som regel inden for Danmarks grænser, men går foreningens tur til udlandet, tilbyder vi også hellere end gerne vores ekspertise her. Leje af bus til udlandsture er lige så nemt, som hvis I skal rejse indenfor Danmarks grænser.

Som kunde hos Bellinge Turistfart er du garanteret høj service og erfarne chauffører, hvis mål er at levere den bedste foreningskørsel – hver gang. 

Leje af bus med chauffør er nemt hos os, og så er din forening sikret en sikker og komfortabel tur.

Hvad koster det at leje en bus? Få et tilbud på leje af bus i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for en god pris på jeres foreningskørsel eller blot høre mere om vores priser og betingelser for leje af bus med chauffør. Når du ringer, får du flere informationer samt et uforpligtende tilbud.

Lej en bus i dag - ring os op på tlf. 65 96 10 61 eller henvend dig via e-mail: info@bellingeturistfart.dk.