Skal du bruge en turistbus til udflugt rundt på Fyn eller i resten af landet, stiller vi gerne busser til rådighed. Danmark har mange seværdigheder og oplevelser at byde på, og hos Bellinge Turistfart tilbyder vi at bringe jer sikkert frem og tilbage på turen.

Vi har gennem årene stået for turistkørsel og buskørsel for både små og store grupper fra bl.a. Fyn, Odense, Svendborg og Fredericia.

Her har vi sørget for bustransport til museer, slotte og andre seværdigheder i det danske land. Så du kan roligt nyde turen i vores turistbus, som bliver kørt af erfarne og kvalificerede chauffører, der altid kører pænt og sikkert.

Få professionel og oplevelsesrig buskørsel med vores turistbus

Sætter du pris på høj sikkerhed og masser af komfort, sørger vi for turistfart i høj kvalitet i flotte og nydelige busser – både for privat- og erhvervskunder.

Der er mange måder at arrangere busudflugt på, og vi kan tilbyde vores service, uanset om I skal ud og hjem samme dag eller skal blive flere dage. Det kan f.eks. være, at I ønsker en overnatning på et vandrehjem eller hotel, hvis udflugten er langt fra hjemmet.

Med andre ord sørger vi for lige præcis den buskørsel, I har brug for, så I får rammerne til at nyde udflugten i fulde drag. Lej en bus med chauffør til turistkørsel og oplev alle de flotte seværdigheder med stop undervejs.

Bestil turistkørsel til gode priser

Skal du bruge en busservice eller en turistbus, der tager jer sikkert gennem det danske land, har vi helt sikkert en til formålet. Er du interesseret i en god pris på buskørsel, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Ring på telefon 65 96 10 61 eller skriv til vores e-mail info@bellingeturistfart.dk. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den rette løsning til en fair pris.